Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvan kontrole

Majka priredila razvratni tulum i završila u krevetu s dečkom (16) vlastite kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da je mladić na kojeg je najprije navalila nije uspio zadovoljiti, majka je otišla po svoje seks igračke te se nastavila samozadovoljavati ispred maloljetnika.

Rachel Lehnardt, 35-godišnja majka petero djece iz Georgije, uhićena je u ponedjeljak nakon što je policija zaprimila dojavu da je organizirala divlji tulum za maloljetnike na kojemu je bilo alkohola i marihuane, ali i na kojem se seksala s dvojicom mladića od 16 i 18 godina.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura

Lehnardt je naprije u kupaonici iskoristila prijatelja kćeri (18), no budući da je mladić nije uspio zadovoljiti, otišla je u svoju sobu po seks igračke te se nastavila samozadovoljavati pred klincima koje je prethodno nagovorila da se goli igraju Twistera.

Nešto kasnije je zaspala, a kada se probudila je, tako je barem navela, shvatila da je seksualno zlostavlja dečko (16) vlastite kćeri (16) koji po svemu sudeći ipak neće biti optužen za silovanje.

Što se zbilo policiji je otkrila članica zajednice anonimnih alkoholočara kojoj se Lehnardt povjerila, a u priču su se odmah uključili i socijalni radnici koji su od majke odveli djecu (4, 6, 8, 10 i 16 godina).

Zanimljivo, Lenhardt je nekoć predavala nedjeljom u mormonskoj školi i nije okusila kap alkohola sve do 2010. godine, kada se njezin suprug vratio iz Iraka s PTSP-om.

Za bračni par su tada počeli problemi, a sve je završilo rastavom u studenom nakon čega je Lahnardt počela sve češće i češće posezati za bocom, prenosi Daily News

Na tulumu je od njezine djece bila nazočna samo najstarija kći dok su ostali mališani bili kod oca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene