Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sarkoleaks'

Razočarana Carla Bruni: 'Mislila sam da se udajem za lovatora!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nicolas Sarkozy i Carla Bruni najavljuje tužbe jer su snimke na kojima se svađaju procurile u javnost.

'Mislila sam da sam se udala za lovatora', jedna je od stvari koje je izgovorila Carla Bruni, a koje je tajno snimio jedan od suradnika Nicolasa Sarkozyja prije tri godine.

Pročitajte i ovo Pijavica uz grad Amalfi Nisu ostavile štetu VIDEO Prizori koji ostavljaju bez daha: Ogromne pijavice zaprijetile talijanskoj obali Slika nije dostupna Mitterrand, Chirac, Sarkozy... Buran ljubavni život: Prokletstvo ili blagoslov Elizejske palače?

Snimka je ovih dana procurila u francuske medije, a Nicolas Sarkozy i Carla Bruni bjesomučno pokušavaju zaustaviti širenje vrpce među ostalim medijima, te najavljuju tužbe zbog povrede privatnosti.

'Mrzim to - Proživjela sam to i sama i dovoljno sam propatila!'

Snimke su zapravo banalno sramotne, a manje štetne i nastale su za vrijeme jednog sastanka u posljednjoj godini njegovog predsjedničkog mandata. Njegov savjetnik Patrick Buisson tajno je uključio diktafon, te je svih ovih godina zadržao snimku za koju tvrdi da mu je ukradena.

Razgovor otkriva kako su se Sarkozy i Carla stalno svađali, a ona mu je u tom razgovoru stalno prigovarala da ne zarađuje dovoljno.

'Zbog tebe sam odustala od unosnih reklamnih ugovora koje sada umjesto mene dobivaju Sharon Stone, Julia Roberts i Julianne Moore', rekla je Carla Bruni.

Ni Sarkozy joj nije ostao dužan, pa joj je odgovorio kako se obogatio brakom s njom. No, izvrijeđao je i svoje ministre, pa kad su mu oni rekli da ne vide smisla da se Carla pojavljuje na takvim sastancima, odgovorio im je: 'Vi ste svi idioti!', donosi Guardian.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene