Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Razlednica s pozdravima upućenim jednoj ženi iz američke savezne države Montane stigla je u sjeveroistočnu saveznu državu Ohio - 47 godina kasnije.


Agent osiguranja Dave Conn otvorio je svoj poštanski sandučić u Hudsonu prošloga tjedna i pronašao poštu poslanu iz Helene, Montana, 1962. godine.

Vezani članci Opljačkana pošta na Trešnjevci Još jedna pljačka u Zagrebu: Oružjem zaprijetio zaposlenicama, nitko nije ozlijeđen Slika nije dostupna Nećete vjerovati koliko su zakasnila pisma iz Australije za Hrvatsku!

Razglednica je upućena na ime Marion White, prethodne vlasnice sandučića, koja je umrla 1988. godine, a pošiljatelj razglednice potpisan je kao Fran, koja u poruci navodi kako je provela 'prekrasno vrijeme u Montani'.

Nakon kraćeg ispitivanja slučaja, Conn kaže kako je uvjeren da je Fran zapravo prijateljica Marion White, Frances Murphey, koja je puno putovala kao dugogodišnja reporterka lista Akron Beacon Jourtnal.

Glasnogovornik američke pošte Victor Dubina kazao je da je moguće da se razglednica zaglavila ili se zagubila u stražnjem dijelu sandučića.