Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslana 1962.

Razglednica stigla u Ohio 47 godina kasnije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razlednica s pozdravima upućenim jednoj ženi iz američke savezne države Montane stigla je u sjeveroistočnu saveznu državu Ohio - 47 godina kasnije.

Agent osiguranja Dave Conn otvorio je svoj poštanski sandučić u Hudsonu prošloga tjedna i pronašao poštu poslanu iz Helene, Montana, 1962. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova pljačka u Zagrebu Nepoznati muškarac opljačkao poštu, zaposlenici prijetio vatrenim oružjem Ilustracija phishing kampanja Pošalju poruku pa ukradu novac! Policija upozorava: "Nikad ih ne otvarajte"

Razglednica je upućena na ime Marion White, prethodne vlasnice sandučića, koja je umrla 1988. godine, a pošiljatelj razglednice potpisan je kao Fran, koja u poruci navodi kako je provela 'prekrasno vrijeme u Montani'.

Nakon kraćeg ispitivanja slučaja, Conn kaže kako je uvjeren da je Fran zapravo prijateljica Marion White, Frances Murphey, koja je puno putovala kao dugogodišnja reporterka lista Akron Beacon Jourtnal.

Glasnogovornik američke pošte Victor Dubina kazao je da je moguće da se razglednica zaglavila ili se zagubila u stražnjem dijelu sandučića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene