Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zapela' u Frankfurtu

Nećete vjerovati koliko su zakasnila pisma iz Australije za Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatsku poštu stiglo je stotinjak pošiljaka iz Australije, koja su trebala odavno stići na svoja odredišta.

Naime, premda je iz Australije, točnije s područja Melbournea, vreća s pošiljkama poslana još 27. travnja 2011. godine, u Hrvatsku je tek sada stigla te se pošiljke preusmjeravaju na primatelje, izvijestili su iz Hrvatskih pošta.

Pročitajte i ovo Pošta - 1 Budite na oprezu Prevaranti imaju novi način na koji varaju građane: "Odmah sam znala da je nešto čudno..." Policija ispred poslovnice Hrvatske pošte, ilustracija Istraga u tijeku Usred dana opljačkao poštu: Zaposlenici prijetio vatrenim oružjem i pobjegao s novcem

Ove pošiljke vjerojatno kasne jer se vreća zagubila na aerodromu u Frankfurtu.

>> Ljubavno pismo stiglo s 53 godine zakašnjenja

Prema podacima na vreći u kojoj se nalaze pošiljke vidljivo je da su iz Australije prema Hrvatskoj krenule u travnju 2011. godine, a iz Frankfurta su proslijeđene za Hrvatsku tek 19. srpnja 2012.

Vlaga oštetila pošiljke

Neke je pošiljke uništila vlaga te je nečitljiva adresa korisnika i nemoguće ih je dostaviti na odredište. Takve pošiljke bit će komisijski uništene, a sve ostale bit će u najbržem roku dostavljene korisnicima.

Iako u Hrvatskoj pošti naglašavaju kako ne snose odgovornost za nastali problem, zahvaljuju se korisnicima na strpljenju i uviđavnosti.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu javiti na besplatni broj telefona kontaktnog centra Hrvatske pošte 0800 303 304 te putem elektronske pošte na adresu info@posta.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene