Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Gori Amerika'

Sjeverna Koreja nuklearnim oružjem 'obrisala Washington s lica zemlje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ako američki imperijalisti samo prstom krenu prema nama, uzvratit ćemo im nuklearnim oružjem', žeste se u Pjongjangu.

Sjevernokorejske vlasti izvele su novi udar na Sjedinjene Američke Države. Srećom, samo propagadni, no ono što brine su izrečene prijetnje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kim Jong Un Sjeverna Koreja testira sustav podvodnog nuklearnog oružja: Pripremaju se za rat koji bi mogao izbiti bilo kada Kim Jong Un - 2 Pripremaju brze udare Zastrašujuća prijetnja: "Nećemo oklijevati s nuklearnim napadom..."

Naime, u najnovijem uratku objavljenom na tamošnjim stranicama, upravo je osvanuo zapis u trajanju od četiri minute u kojemu je prikazan nuklearni napad na Washington.

Filmić naziva "Posljednja šansa" završava s porukom "“Ako američki imperilalisti samo prstom krenu prema nama, uzvratit ćemo im nuklearnim oružjem", a između ostalog prikazuje kadrove iz Korejskog rata, hvatanje američkog špijunskog broda u Pueblu 1968. godine, ali i scene s početka krize vezane uz sjevernokorejski nuklearni program.

OSTAT ĆE SAMO MORE PEPELA I VATRE: Kim Jong Un izveo 'napad' na Seul

Pojasnimo, u Pjongjangu su bijesni što Sjedinjene Američke Države i Južna Koreja održavaju zajedničke vojne vježbe uz samu granicu sa Sjevernom Korejom, pa utoliko objava propagadnog zapisa i ne čudi.

Uostalom, Sjeverna Koreja je već uzvratila vlastitom vojnom vježbom u kojoj je simuliran napad na ured južnokorejske predsjednice Park Geun-Hye.

Vježbu je nadgledao glavom i bradom sjevernokorejski vođa Kim Jong Un, koji je pozvao na spremnost na nemilosrdno uništenje vlade na jugu. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene