Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Putin-Medvedev: Raspored sjedenja u kremaljskom uredu neizmijenjen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dmitrij Medvedev nesumnjivo je ruski predsjednik, no na stolac u Kremlju namijenjen njemu, u ponedjeljak je, unatoč protokolu, sjeo njegov prethodnik, Vladimir Putin, piše današnji list Kommersant.

Ušavši u ponedjeljak u svoj 'stari' kremaljski ured, Putin je krenuo prema stolcu, koji se nalazi s lijeve strane stola, na kojemu je sjedio kada je obavljao predsjedničku dužnost. U jednom je trenutku zastao i aktualnom predsjedniku Medvedevu kazao: "Ovo je sada tvoje mjesto."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrđen ustavni amandman Ruski senatori za duži predsjednički mandat Slika nije dostupna Povratak Putina Duma izglasala produženo trajanje predsjedničkog mandata

"Ma, nema tu razlike", hitro je odgovorio Medvedev, te brzo sjeo s desne strane stola, na stolac na koji su tradicionalno, tijekom dva Putinova četverogodišnja predsjednička mandata sjedali Putinovi gosti.

Na fotografiji objavljenoj na internetskim stranicama www.kremlin.ru, znatiželjnici mogu vidjeti predsjednika i premijera kako s osmijehom poziraju fotografu - Putin slijeva, na mjestu na kojemu bi trebao sjediti aktualni predsjednik Medvedev te potonji s desne strane stola, na stolcu na kojemu bi trebao sjediti Putin.

Ništa novo, rekli bi analitičari koji otprije ukazuju na činjenicu da će, bar još neko vrijeme, Rusijom upravljati Putin, što je aktualni 'raspored sjedenja" i pokazao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene