Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična izjava

Putin: Grupni seks mnogo je bolji od običnog!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Putin tijekom intervjua za državnu televiziju govorio je o grupnom seksu.

Spornih točaka u rusko-američkim odnosima sve je više. Od američkog proturaketnog štita do stanja u Siriji. Ulje na vatru dolio je predsjednički kandidat američkih republikanaca Romney nazvavši Rusiju glavnim američkim geopolitičkim neprijateljem. Na izjavu koja je podsjetila na razdoblje hladnog rata, ruski je predsjednik uzvratio u intervjuu za nacionalnu televizijsku postaju.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin Poginulo 139 osoba Putin o pokolju u Moskvi: "Znamo tko je počinio zločin, ali zanima nas jedna druga stvar..." Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena

'Takvo je ponašanje na međunarodnoj pozornici jednako korištenju nacionalizma i segregacije kao sredstvu američke unutarnje politike. Isti učinak na međunarodnoj sceni ima kada političar koji teži voditi naciju, posebno super silu poput SAD-a, nekoga proglasi neprijateljem', kazao je Putin.

Neobičnu izjavu za jednog državnika dao je odgovarajući na pitanje o presudi članicama punk skupine Pussy Riot. Osuđene su na dvije godine zatvora, jer su u moskovskoj katedrali pjevale protiv njega.

>> Putin kritizira Romneyja, priželjkuje reizbor Obame

Putin je rekao da slučaj mora biti riješen pred sudom. Međutim, napao je umjetničku skupinu u koju su neke članice Pussy Riota bile uključene. Optužio ih je za grupni seks na javnom mjestu i objavljivanje snimke na internetu.

'Neki zagovornici grupnog seksa kažu da je mnogo bolji od običnog, jer kao i u svakom timskom pothvatu možete biti lijeni i proći nezamijećeno. Ponavljam, svatko gleda svoja posla, ali objaviti to na internetu je veoma kontroverzno. Tužiteljstvo se moglo i time pozabaviti', kazao je Putin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene