Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nasilje u Sarajevu

Pucnjava na Grbavici, sedam ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam osoba je ozlijeđeno, od kojih troje teško, u pucnjavi u kafiću 'Incognito' koja se dogodila sinoć oko ponoći u sarajevskom naselju Grbavica, izjavio je glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Dragan Mioković.

U vrijeme napada u kafiću se nalazio veći broj ljudi, a meta napada bio je F.M., koji je u pucnjavi zadobio teške tjelesne ozlijede te je zbrinut u Kliničkom centru Sveučilišta u Sarajevu, piše Sarajevo-x.com.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ilustracija Osuđivani nasilnik Stravičan zločin u susjednoj zemlji: Ubio bivšu partnericu pred djetetom pa ga oteo

Glasnogovornica Kliničkoga centra Biljana Jandić rekla je da se radi o 24-godišnjaku, koji je dovezen s nekoliko prostrijelnih rana te je nakon višesatne operacije u kritičnom stanju priključen na aparate, prenosi Pincom.info. 

Još dvije osobe, koje nisu bile meta napada, zadobile su teške ozlijede nogu, dok su četiri osobe lakše ozlijeđene u metežu koji je nastao nakon napada, najvjerojatnije od stakla. 

U županijskom MUP-u su rekli da je počinitelj ovog kaznenog djela u bijegu, ali i da postoje operativna saznanja o njegovom identitetu. 

U policiji je priopćeno kako je u ovom trenutku teško govoriti o motivu napada, ali je navedeno da je napadnuti F.M. od ranije poznat policiji, a oni ga u suradnji sa sigurnosnim agencijama pokušavaju pronaći i uhititi.



Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene