Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoren prijelaz

VIDEO: Pucnjava na američko-meksičkoj granici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjedinjene Države potpuno su zatvorile na nekoliko sati svjetski najprometniji granični prijelaz nakon pucnjave između meksičkih krijumčara ljudi i američkih agenata na prijelazu San Ysidro.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Glasnogovornica granične službe Angelica Decima rekla je da je taj granični prijelaz koji se nalazi između meksičkog grada Tijuane i američkog San Diega nakon incidenta zatvoren te da će ostati zatvoren još nekoliko sati.

Osumnjičenici za krijumčarenje otvorili su vatru nakon što su američki agenti htjeli zaustaviti tri kombija sa 70-tak ilegalnih imigranata. Američki su agenti uzvratili vatrom i pritom su ranjena triimigranta iz kombija i vozač, rekli su dužnosnici. Ilegalni su imigranti uhićeni i bit će upućeni američkim službama za emigrante.

Najavljeno je da će se granica djelomično otvoriti u utorak navečer po lokalnom vremenu. Meksičke informacije za vozače javile su je da je već otvoreno sedam traka. Godišnje granične prijelaze između Meksika i Kalifornije prijeđe 90 milijuna ljudi, a skoro polovica upravo preko prijelaza San Ysidro. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene