Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Depresija, nesanica, tjeskoba

Psihijatri liječe oboljele od 'sindroma izbora'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psihijatri s Tajvana imali su pojačanu aktivnost proteklog vikenda zbog predsjedničkih izbora koji su izazvali krize tjeskobe i drastičnih promjena raspoloženja što su simptomi svrstani pod zajednički nazivnik 'sindrom izbora', izvješćuje tisak.

Liječnici su zabilježili porast slučajeva depresije, uznemirenosti, nesanice, mjena raspoloženja i anksioznosti, piše tajvanski dnevnik United Daily News. Psihijatri su zabilježili i porast grlobolja, bolova u leđima i puknuća mišića uzrokovanih u brojnim slučajevima političkim mitinzima tijekom kampanje.

Pročitajte i ovo Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću Muškarac u bazenu za vrijeme potresa hit na mrežama VIDEO Ovo je nestvarno! Udario najjači potres u zadnjih 25 godina, sve se ruši, a on u bazenu

>> Tajvanski izbori u subotu pod budnim okom Kine

Tajvanski predsjednik Ma Ying-jeou, koji se zalaže za suradnju s Kinom, u subotu je osvojio novi četverogodišnji mandat ispred šefice oporbe Tsai Ing-wen, zagovarateljice čvrste politike, nezavisne od Pekinga. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene