Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američka policija zbunjena

Pronašli dječaka mrtvog pored ceste, nitko ne zna tko i otkuda je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija traži pomoć stanovnika savezne države Maine u identifikaciji tijela mrtvog dječaka pronađenog pored zabačene ceste blizu granice sa saveznom državom New Hampshire.

Policija procjenjuje kako je mrtav dječak bio u dobi od četiri ili pet godina, a pored zabačene ceste ga je pronašao jedan od lokalnih stanovnika prošle subote, prenosi CNN. Tijelo dječaka bilo je prekriveno dekom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SNIMKA IZ ZRAKA Policija došla na intervenciju u ovu kuću, a onda uslijedio kaos... Slika nije dostupna Prometni kaos Snijeg prizemljio stotine zrakoplova u SAD-u

'Dosad smo primili oko 200 telefonskih poziva s mogućim tragovima prema otkrivanju identiteta tog dječaka', rekao je poručnik Brian McDonough, a policija ne isključuje niti to da se možda radi i o ubojstvu. 'U svakom slučaju, nekome negdje to dijete mora nedostajati', rekao je McDonough.

Zasad niti u državi Maine, niti u državi New Hampshire nije prijavljen nestanak djeteta koje bi opisom odgovaralo plavokosom i plavookom dječaku. Policija moli javnost za bilo kakvu pomoć. Policija je objavila fotografiju dječaka, a njegov DNK se provjerava u kriminalističkom laboratoriju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene