Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Masakr u dvorcu Christophera Fostera prilikom kojeg su ubijene njegova supruga i kćer, te životinje na imanju, snimljen je sigurnosnim kamerama koje su rasvjetlile slučaj. Otkriveno je da je vlasnik dvorca ubio sve prisutne, zapalio imanje, a potom presudio i sebi.


'Na kraju, sigurno je mislio – ako ja ne mogu imati sve ovo, neće nitko. Obožavao je svoju suprugu i kćer, tako da je sigurno bio u teškom mentalnom stanju kada je ovo učinio. Stanovnici sela, koja je na imanju imala konja, Christopher je nekoliko dana prije stravičnog zločina rekao kako konja mora iseliti. Čini se kako se pripremao za ovo što je namjeravao učiniti', rekao je izvor.

Vezani članci Divovski ljubimci Ljubimci su im izrasli u divovske maze, njihov je zagrljaj nešto posebno Skriveni ljubimci (Foto: brightside.me) Ljubimci su odlični u igranju skrivača, možete li ih pronaći na slikama?

>> Dvorac strave: Pronađeno i treće tijelo na izgorjelom imanju milijunaša 

Policija je našla snimke nadzornih kamera na kojima se vidi Foster koji nosi pušku i iza sebe ostavlja zapaljenu staju nakon što je ubio tri konja. Nakon toga trči u glavnu kuću u kojoj su 15-godišnja kćer Kirstie i 49-godišnja supruga Jill već bile mrtve.

Foster je prije samoubojstva ubio četiri psa dok je kuća gorjela.
 
Milijunaš Foster oko godinu dana nalazio se u velikoj financijskoj krizi, a zbog bankrota nije smio prodati dvorac u kojem je živio. U ponedjeljak se napio na zabavi kod prijatelja i pretpostavlja se da je rekao Jill istinu o njihovom bankovnom računu.

Prije nego su pronađene snimke nadzornih kamera mislilo se kako je obitelj zbog sumnjivog poslovanja Christophera bila meta njegovih neprijatelja.