Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Snimke potvrdile da je Foster zapalio dvorac, ubio obitelj i počinio samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Masakr u dvorcu Christophera Fostera prilikom kojeg su ubijene njegova supruga i kćer, te životinje na imanju, snimljen je sigurnosnim kamerama koje su rasvjetlile slučaj. Otkriveno je da je vlasnik dvorca ubio sve prisutne, zapalio imanje, a potom presudio i sebi.

'Na kraju, sigurno je mislio – ako ja ne mogu imati sve ovo, neće nitko. Obožavao je svoju suprugu i kćer, tako da je sigurno bio u teškom mentalnom stanju kada je ovo učinio. Stanovnici sela, koja je na imanju imala konja, Christopher je nekoliko dana prije stravičnog zločina rekao kako konja mora iseliti. Čini se kako se pripremao za ovo što je namjeravao učiniti', rekao je izvor.

Pročitajte i ovo Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

>> Dvorac strave: Pronađeno i treće tijelo na izgorjelom imanju milijunaša 

Policija je našla snimke nadzornih kamera na kojima se vidi Foster koji nosi pušku i iza sebe ostavlja zapaljenu staju nakon što je ubio tri konja. Nakon toga trči u glavnu kuću u kojoj su 15-godišnja kćer Kirstie i 49-godišnja supruga Jill već bile mrtve.

Foster je prije samoubojstva ubio četiri psa dok je kuća gorjela.
 
Milijunaš Foster oko godinu dana nalazio se u velikoj financijskoj krizi, a zbog bankrota nije smio prodati dvorac u kojem je živio. U ponedjeljak se napio na zabavi kod prijatelja i pretpostavlja se da je rekao Jill istinu o njihovom bankovnom računu.

Prije nego su pronađene snimke nadzornih kamera mislilo se kako je obitelj zbog sumnjivog poslovanja Christophera bila meta njegovih neprijatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene