Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opisivao buduće akcije

Pronađen Bin Ladenov dnevnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američke obavještajne službe proučavaju dnevnik pronađen u rezidenciji u kojoj je ubijen Osama bin Laden koji sadrži njegove bilješke o budućim akcijama, rekao je jedan američki dužnosnik, prenosi France Presse.

Među materijalom zaplijenjenim u akciji u kojoj je 2. svibnja u Pakistanu ubijen Osama bin Laden, nalazi se 'knjižica u kojoj je Bin Laden bilježio svoje ideje o akcijama', rekao je dužnosnik koji je želio ostati neimenovan.

Pročitajte i ovo Teška nesreća u Sisku - 1 OZLIJEĐENA DVA RADNIKA Detalji urušavanja zgrade u Sisku: "Ovo je vrlo prometna ulica, moglo je doći do još veće tragedije" Narko bos pred Županijskim sudom - 1 Doveli ih specijalci FOTO Duge cijevi na ulicama Zagreba: Krijumčari kokaina dovedeni na sud

>> Osamina obitelj ogorčena: Miloševiću i Sadamu se sudilo, a našeg oca smaknulo!

Nije riječ o dnevniku osobnih misli ili emocija, dodao je, nego njegovim idejama. 'Ne sadrži ništa o mjestima na koja je išao ili što je radio', dodao je izvor, umanjujući važnost otkrića u odnosu na zaplijenjena računala, hard diskove, DVD-ove, memorijske kartice i materijal za snimanje.

Ton Donilon, savjetnik za nacionalnu sigurnost američkog predsjednika, rekao je u nedjelju da materijal zaplijenjen u akciji odgovara 'biblioteci manjeg sveučilišta'. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene