Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Putnici strahovali za život'

Prisilno slijetanje na Gatwick

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnički zrakoplov koji je putovao iz Pariza u Cardiff prisilno je sletio u zračnoj luci Gatwick u Lonodnu, nakon tehničkih problema tijekom leta. Prometni aerodrom privremeno je bio zatvoren dok je posada na tlu evakuirala putnike.

Srećom, nema ozlijeđenih. Jedan je putnik na internetu objavio kako misli da se avion zapalio tijekom leta, jer su putnici primijetili crni dim, prenosi Daily Mail. Putnik Shayne Krige iz Francuske koji je putovao na odmor u Wales, objavio je fotografije zrakoplova nakon slijetanja, na svojoj internetskoj stranici te napisao kako su se putnici bojali za svoj život. ‘Bilo je pomalo strašno. Dvadeset minuta bili smo u dimu koji je postajao sve gušći’, napisao je. ‘Kabina se punila dimom, Odmah smo počeli slijetati i morali smo izaći iz aviona’, rekao je Shayne kasnije medijima.

Pročitajte i ovo Kaos u beogradskoj zračnoj luci Greška zaposlenika VIDEO Kaos u beogradskoj zračnoj luci: Pomiješali putnike, žena pala u nesvijest Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Tragedija u Afganistanu: Pao zrakoplov koji je letio za Moskvu

'Svi putnici evakuirani'

Zrakoplov je trebao sletjeti u Cardiff u 12.26, ali je bio preusmjeren zbog tehničkih problema. Poletio je iz zračne luke u Parizu, Charles de Gaulle. 'Svih 46 putnika sigurno su evakuirani iz zrakoplova', rekao je glasnogovornik Flybea, low – cost zrakoplovne kompanije čiji je zrakoplov prisilno sletio na Gatewick, jednu od najprometnijih zračna luka na svijetu kroz koju godišnje prođe 34 milijuna putnika.

Strahujete li od leta zrakoplovom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene