Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Princ Harry na policijskom saslušanju zbog ubojstva ptica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je saslušala princa Harryja jer se našao na području na kojem su ubijene dvije rijetke zaštićene ptice baš u vrijeme kad se zločin dogodio. Radi se o jednom kraljevskom posjedu, potvrdio je glasnogovornik kraljevske obitelji.

No, princ nema nikakvih saznanja o tome što se dogodilo, tvrdi glasnogovornik, pa nije nikako mogao pomoći policiji u istrazi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pomaže mu brat Princ Harry priznaje da mu pilotska obuka nije laka Slika nije dostupna Pukla 'kraljevska' ljubav Nakon pet godina razišli se princ Harry i Chelsy

Policijski službenici istražuju ovaj slučaj na temelju zaprimljene prijave o ubojstvu ptica prošle srijede. Navodni zločin prijavilo je Kraljevsko društvo za zaštitu ptica.

S obzirom da se u vrijeme zločina na posjedu na kojem se to dogodilo našao princ sa svojim prijateljima, policija ga je kontaktirala kako bi prikupila njihova saznanja.

No, kako smo već napisali, princ ne zna ništa o tom incidentu.

Inače, upravo je kraljica, prinčeva baka, pokrovitelj Kraljevskog društva za zaštitu ptica.

U službenom priopćenju koje je ovo Društvo objavilo stoji kako su njegovi članovi veoma razočarani što se takav incident dogodio baš na kraljevskom imanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene