Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Desetogodišnji dječak iz Brazila preživio je pad s drveta na metalnu šipku dugu 60 centimetara, koja mu je probila dio torza ispod lijevog pazuha i izašla nekoliko centimetara ispod desnog uha.


Brazilski liječnici smatraju kako je pravo čudo što je Weverton Silva (10) preživio tako stravičnu ozljedu. "Pravo je čudo da nije poginuo", rekao je za brazilsku Globo TV liječnik Rodrigo Chicralla.

Vezani članci Nesreća na Krku - 1 Stravična nesreća na Krku: Vozač prešao u suprotnu traku, automobil planuo odmah nakon sudara, izgorjele dvije osobe U teškoj nesreći na A1 poginule najmanje četiri osobe - 9 Detalji stravične nesreće na A1: Kamion se punom brzinom zabio u kombi s radnicima, poginule dvije žene i dva muškarca

Šipka je promašila srce i aortu za svega nekoliko milimetara. Dječak se igrao na grani drveta guave, kad je ista pukla pod njegovom težinom. Dječak je pao na zid iz kojeg su virile metalne šipke.

Traktor pao na bus: U stravičnoj nesreći poginulo 14 ljudi

Incident se dogodio prošlog tjedna, a dječak se u međuvremenu u potpunosti oporavio. U bolnicu je prebačen nakon što su vatrogasci prepili šipku sa zida, a liječnicima je trebalo pet sati da je odstrane iz njegovog tijela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook