Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova milijarderka

Preuzela biznis od milijardu dolara nakon što joj je pola obitelji umrlo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lynsi Torres jedna je od najmlađih milijarderki na svijetu. Svoje bogatstvo zgrnula je u fast food biznisu, no priča o njoj ostaje poprilična misterija.

Lynsi nikada nije završila fakultet niti imala ikakvu formalnu edukaciju za biznis, a tvrtku je naslijedila od bake i djeda. Njena je obitelj od jednog restorančića stvorila pravo poslovno carstvo In-N-Out Burger čija se vrijednost danas procjenjuje na oko 1,1 milijardu dolara, piše NY Daily News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne" Ilustracija Škrtac na francuskoj rivijeri Ostavio pozamašnu napojnicu, ali tih 500 eura nije bilo dovoljno: Konobar ga potom slijedio do parkirališta

Unatoč svom uspjehu Lynsi je uspjela sačuvati svoj privatni život daleko od očiju javnosti te rijetko daje intervjue. Udavala se tri puta, a trenutno je u braku s vozačem auto utrka. Na čelu poslovnog carstva došla je 2010. godine nakon što su umrli njen djed, stric, otac i baka koji su prije nje imali kontrolu nad kompanijom.

>> Milijarderka ne želi da njezina djeca naslijede bogatstvo

Njen djed Harry Snyder preminuo je 1976. godine nakon čega je na čelo tvrtke došao njegov mlađi sin Rich koji je poginuo 1993. godine u zrakoplovnoj nesreći. Potom je kontrolu nad poslom preuzeo Lynsin otac Guy Snyder koji je pak preminuo 1999. godine predoziravši se lijekovima. Uzde je u ruke potom uzela Lynsina baka Esther. Ona je umrla 2006. godine u 87. godini života. Kada je navršila 30 godina, Lynsi je dobila kontrolu nad pola tvrtke. Za 5 godina dobit će kontrolu i nad drugom polovicom.

Inače, fast food lanac In-N-Out Burger poznat je po iznošenju svog religijskog stajališta te čak i na omote hrane i čaše ispisuju citate iz Biblije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene