Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predao se navijač osumnjičen za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradskoj policiji se u petak predao osumnjičeni za ubojstvo 24-godišnjeg Aleksandra Panića, objavili su danas srbijanski mediji. Beogradski mediji javljaju da se predao u poslijepodnevnim satima predao mladić M.B..

Panić je stradao u tučnjavi tridesetak navijača Crvene zvezde i
Partizana, koja se dogodila u četvrtak navečer oko 21 sat na terenu beogradskog kluba NK "Žarkovo". 

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Naime, u sukobu navijača Crvene Zvezde i Partizana 24-godišnji Aleksandar Panić uboden je nožem nakon čega je preminuo.

Radmila Popović je za B92 izjavila kako je prizor ubojstva na stadionu bio strašan.

"Čula sam: Imaš nož? Sad ću ti izvaditi crijeva, imam ga i ja. U tom, trenutku je počela tučnjava. Tukli su se nogama, rukama, to sam vidjela iz susjednog dvorišta. Prošlo je dvije minute, dečko je zapomagao, i tu se dovukao do stolice i sjeo." - kazala je svjedokinja.

Ubrzo je pozvana i Hitna pomoć, koja je nakon dolaska na stadion navodno kamenovana.

Posljednje ubojstvo navijača dogodilo se u Srbiji prije godinu dana kada je na željezničkoj stanici u Rakovici ubijen navijač Voždovca.

Prema pisanju tiska, bila je to unaprijed zakazana tučnjava, koja je počela na Adi Ciganliji, a nastavljena je na terenu NK "Žarkova". Tom  prilikom jedan od sudionika tučnjave je izvadio nož te ga je Paniću zario u vrat. Panić je umro na mjestu događaja.

Policija je privela 12 sudionika tučnjave, a domarka NK
"Žarkovo", koja je bila očevidac događaja, kaže za beogradski "Blic" da je policija nakon završetka sukoba našla više noževa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene