Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beogradskoj policiji se u petak predao osumnjičeni za ubojstvo 24-godišnjeg Aleksandra Panića, objavili su danas srbijanski mediji. Beogradski mediji javljaju da se predao u poslijepodnevnim satima predao mladić M.B..


Panić je stradao u tučnjavi tridesetak navijača Crvene zvezde i
Partizana, koja se dogodila u četvrtak navečer oko 21 sat na terenu beogradskog kluba NK "Žarkovo". 

Vezani članci Ante Bjažević Ogorčeni ravnatelj nakon novog napada na socijalne radnike: ''Nova Gradiška, Ivanić-Grad, Kaštel. Tko je sljedeći?'' Automobilom se zabio u trgovački centar Meridijan - 3 Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje"

Naime, u sukobu navijača Crvene Zvezde i Partizana 24-godišnji Aleksandar Panić uboden je nožem nakon čega je preminuo.

Radmila Popović je za B92 izjavila kako je prizor ubojstva na stadionu bio strašan.

"Čula sam: Imaš nož? Sad ću ti izvaditi crijeva, imam ga i ja. U tom, trenutku je počela tučnjava. Tukli su se nogama, rukama, to sam vidjela iz susjednog dvorišta. Prošlo je dvije minute, dečko je zapomagao, i tu se dovukao do stolice i sjeo." - kazala je svjedokinja.

Ubrzo je pozvana i Hitna pomoć, koja je nakon dolaska na stadion navodno kamenovana.

Posljednje ubojstvo navijača dogodilo se u Srbiji prije godinu dana kada je na željezničkoj stanici u Rakovici ubijen navijač Voždovca.

Prema pisanju tiska, bila je to unaprijed zakazana tučnjava, koja je počela na Adi Ciganliji, a nastavljena je na terenu NK "Žarkova". Tom  prilikom jedan od sudionika tučnjave je izvadio nož te ga je Paniću zario u vrat. Panić je umro na mjestu događaja.

Policija je privela 12 sudionika tučnjave, a domarka NK
"Žarkovo", koja je bila očevidac događaja, kaže za beogradski "Blic" da je policija nakon završetka sukoba našla više noževa.