Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Širila se "kao luda": Vatrena stihija zahvatila stambeni kompleks u Dublinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki požar zahvatio je gornje katove hotela za beskućnike i stambene zgrade u Dublinu. Najmanje osam vatrogasnih postrojbi borilo se s vatrom koja je gorila na nekoliko katova stambenog kompleksa. Za sada nitko nije ozlijeđen, niti se za ikim traga.

Oko 150 gostiju koji su odsjedali u hotelu su na sigurnom, kao i oni koji u njemu žive, te su premješteni u obližnji hotel.

Pročitajte i ovo Kanader novi prototip aviona Hrvatska kupuje dva nova kanadera za 105 milijuna eura, ali nas to neće koštati ni centa U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil

Požar je započeo u privatnoj rezidenciji na 13. katu iznad hotela, te se ubrzo proširio na ostale katove.

Irska nacionalna televizija RTÉ objavila je da se hotel proteklih godina koristio kao privremeno sklonište, ali da "niti jedna obitelj" u njemu "trenutačno ne živi". Anthony Flynn, suosnivač organizacije koja pomaže beskućnicima, rekao je da izgleda kako su "svi izašli iz hotela" te da "za sada nitko nije ozlijeđen".

Dodao je: "Čini se da je sedam gornjih katova zahvatila vatra. Širi se kao luda. Točno ovako je izgledao i požar u Grenfellu."

Osim vatrogasnih ekipa, na mjestu požara su policija i hitna pomoć.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene