Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nema izvješća o šteti

Jak potres na granici BiH i Crne Gore, osjetio se i na krajnjem jugu Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu, 9. studenog 2016. u 16:58 seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su jak potres s epicentrom kod Bileće na graničnom području između Bosne i Hercegovini i Crne Gore.

Potres magnitude 4.2 po Richteru pogodio je u srijedu poslijepodne Crnu Goru, pokazuju neslužbeni podaci Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC), a osjetio se i na krajnjem jugu Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina" Potres u BiH Magnituda 4.7 Potres pogodio BiH, dobro se osjetio u Hrvatskoj: "Kuglice na boru su se počele tresti, baš je drmnulo"

Potres je zabilježen u 16 sati i 58 minuta, epicentar mu je bio 78 kilometara sjeverozapadno od Podgorice i 53 kilometra sjeveroistočno od Dubrovnika i to na dubini od deset kilometara.

Prije desetak dana seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su jak potres s epicentrom kod Mostara u BiH. Magnituda potresa iznosila je tad 4.3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VI stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. I taj potres se osjetio na širem dubrovačkom području. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene