Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novorođenče je dobro

Rodila u avionu i dijete bacila u kantu za smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bešćutna majka porodila se u avionu, a dijete bacila u kantu za smeće.

Novorođenče su pronašli spremači, kada je avion sletio u Manilu. Istražitelji su nakon otkrića započeli potragu za majkom. Uvjereni su da se porodila u toaletu na letu Gulf Air jet-a, koji je letio iz Saudijske Arabije na Filipine.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Slika nije dostupna Sarkozy u zaljevu sklopio poslove vrijedne desetke milijardi eura

Liječnici su se požurili na međunarodni aerodrom i pregledali dijete, koje je dobrog zdravlja, piše Daily Mail. Novorođenče su omotali ručnicima kako bi se zagrijalo. Službenici zračne luke dijete su nazvali George Francis, po zračnom kodu Gulf Aira, koji glasi GF.

>> Rodila u avionu pa bacila dijete u wc školjku

'Još uvijek nismo utvrdili djetetovu nacionalnost. Ne možemo vjerovati da je žena tako lako uspjela sakriti porod i vratiti se na svoje mjesto bez da privuče pažnju. Čudno je da i nitko od drugih putnika, koji su kasnije koristili wc, nije ništa primijetio', rečeno je u zračnoj luci. Osoblje je dječaka opskrbilo odjećom i drugim nužnim stvarima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene