Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila je neudata

Rodila u avionu pa bacila dijete u wc školjku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijka je rodila dijete na međunarodnom letu, a onda ga je bacila u wc školjku i pustila vodu.

Užasnuto osoblje na letu Turkmenistan Airlines otkrilo je dijete u školjci kada su pregledavali kabine nakon iskrcavanja putnika u indijskom Amritsaru. Izvadili su školjku s djetetom unutra i odjurili u bolnicu. 'Kirurzi su koristili pilu kako bi odrezali dio školjke i spasili novorođenče', rekao je liječnik HP Singh. Dodao je kako se dijete nalazi u kritičnom stanju u Fortis Escorts bolnici.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Majka, za koju se vjeruje da ima 25 godina i neudana je, uhićena je u zračnoj luci, piše Daily Mail. Ona je također primljena u istu bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju. 'Čini se kako se htjela riješiti djeteta zbog svog bračnog statusa', rekao je doktor Singh. Majka je iz indijske države Punjab, a letjela je iz turkmenistanskog Ashgbata. Policija je namjerava ispitati kada izađe iz bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene