Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom saslušanja

Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14)

Djevojčica kod psihologa
Djevojčica kod psihologa Foto: Getty Images
Maloljetna kći Saše Kulišića, koji je ubijen u Doboju, saslušana je u sklopu istrage. Psiholozi koji su je ispitivali iznenađeni su njenim ponašanjem.

Grozno ubojstvo Saše Kulišića u Doboju potreslo je cijelu regiju, a otada su se otkrile brojne iznenađujuće informacije. Jedna od njih je da je njegova maloljetna kći također sudjelovala u njegovome ubojstvu pristavši oca omamiti lijekom Treana.

Djevojka je saslušana pred psihologom i stručnim suradnicima u okviru istrage. Kako saznaje Srpskainfo, začuđeni su njenim ponašanjem tijekom saslušanja.

"Iako se ipak radi o djetetu, maloljetnoj kćeri žrtve, jako nas je iznenadilo što nije pokazala nikakve znakove empatije, odnosno da joj je žao zbog onoga što se dogodilo njenom ocu", otkrio je izvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vikend vremenska prognoza Izmjenjivat će se sunčana i kišovita razdoblja, a meteorolog otkriva što nas još očekuje tijekom vikenda

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku

Maloljetna kći proglašena je suučesnikom u ubojstvu te joj je dobojski sud produžio pritvorsku kaznu.

U međuvremenu, fokus istrage trenutno je na odgovorima na pitanje tko je i kako uspio dosljedno pribavljati tablete lijeka Treana kojim je Saša omamljen i trovan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene