Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U središtu Atene

Pomama osiromašenih Grka za besplatnim voćem i povrćem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U osiromašenoj Grčkoj poljoprivrednici su zbog previsokih troškova proizvodnje na ulicama Atene građanima dijelili svoje voće i povrće. Redovi su bili veliki.

Gužva je bila danas u središtu Atene, gdje su poljoprivrednici dijelili besplatnu hranu. Prosvjedujući protiv visokih troškova proizvodnje, svoje voće i povrće odlučili su darovati siromašnim sugrađanima.

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman Uvjeti i sigurnost Ministar Grlić Radman nakon posjeta navijačima u zatvoru: "Bilo je dirljivo. Djelovali su zbunjeno, nisu ni svjesni situacije" Radman i Malenica - 1 Sukob navijača Radman i Malenica posjetili Dinamove navijače u grčkim zatvorima: "Nastavljamo se brinuti za uvjete i sigurnost"

>> Atena: Grčka potpuno paralizirana štrajkom

Ispred zgrade Ministarstva poljoprivrede postavili su štandove i pozvali sve potrebite da se posluže. U dugim redovima čekali su nezaposleni, umirovljenici, ali i mnogi drugi osiromašeni Grci.

'Primam mirovinu od 500 eura, a samo stanarinu plaćam 300. Ništa si ne mogu priuštiti, čak ni voće s tržnice. Sve je skupo. Cijene idu gore, a naša primanja dolje. Nikada nisam ni sanjala da ću biti u ovakvoj situaciji', rekla je umirovljenica Panagiota Petropoulos.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene