Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomak u istrazi

Zašto je dosad šutio? Otkriveno tko će svjedočiti u petak i zašto je taj svjedok ključan

Danka Ilić
Danka Ilić Foto: Facebook
U petak je zakazano saslušanje trojice svjedoka, a jedan od njih mogao bi biti ključan za cijeli slučaj.

U Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru za 5. srpnja zakazano je saslušanje novih svjedoka u istrazi ubojstva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su, kako se sumnja, usmrtili radnici JKP-a Vodovod iz Bora, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50). 

Saslušanje jednog od njih od velikog je značaja za istragu.

U pitanju su dvojica susjeda iz Banjskog Polja, od kojih se ne očekuje ništa krucijalno. No nadležnima se javio muškarac iz Bora, koji je treći svjedok, a koji je rekao kako je džogirao baš u vrijeme kada su osumnjičeni bili na smetlištu i navodno bacili tijelo. Što je točno vidio i zašto se dosad nije javio, znat će se u petak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Muškarac napao dvije djevojke na Viru: Jednu je gurnuo u more, drugu udarao štakom i teško je ozlijedio

Pročitajte i ovo Rafalei Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Upozorenje MORH-a Pripremite se na buku: Evo iznad kojih će županija prelijetati Rafalei

Postoji mogućnost da njegovo svjedočenje dokaže da su zaista na smetlištu bacili ubijeno dijete, piše Kurir.

Osumnjičeni Dejan Dragijević na saslušanju u tužiteljstvu poslije uhićenja priznao je zločin i detaljno ga opisao, ali zatražio je da ga tužiteljstvo ponovo sasluša, no njegova je odvjetnica otkrila kako još nije dobila odgovor hoće li tužiteljstvo prihvatiti ponovno saslušanje.

Pročitajte i ovo Bartol Šimunić i Zoran Milanović Povratak na Pantovčak Milanović imenovao novog starog pročelnika Kabineta predsjednika

Pročitajte i ovo Vrtlog prašine u Novom Sadu Čudan vrtlog u susjedstvu VIDEO Neobična pojava usred sunčanog dana, mislili su da je tornado: Bio je to "pustinjski đavao"!

U obrazloženju zašto želi dodatno saslušanje Dragijević je rekao da to želi "radi razjašnjenja okolnosti i iznesenih činjenica koje je dao na zapisnik prilikom saslušanja 5. 4. 2024. godine.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene