Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila detalje

Muškarac napao dvije djevojke na Viru: Jednu je gurnuo u more, drugu udarao štakom i teško je ozlijedio

Ilustracija
Ilustracija Foto: Josip Bandic/Cropix
Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je napao dvije žene.

Zadarska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu.

Muškarac je, sumnja policija, u nedjelju oko jedan sat u noći na obali u Visu prišao 18-godišnjakinji te ju je bez ikakva povoda gurnuo u more, a potom je 28-godišnjakinju udario štakom i ozlijedio je.

Ubrzo po zaprimljenoj dojavi policajci su uhitili muškarca i odveli ga u prostorije policije, a ozlijeđenoj 28-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Tko je tebi Reihl-Kir? Zalog za budućnost Arhitektura mira: "Josip Reihl-Kir ostaje dokaz da uvijek postoje pojedinci, ili više njih, koji mogu vidjeti onkraj podjela"

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 41-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda te je u zakonskom roku predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Također, protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene