Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajka s Floride zaradila je pohvale tisuća korisnika interneta jer je podijelila svoj obrok s beskućnikom na benzinskoj postaji.


Narednica Erica Hay sažalila se nad muškarcem kojeg je zatekla na benzinskoj postaji, shvativši da je zapravo beskućnik te je kupila dva obroka, jedan za njega i drugi za sebe. Narednica Hay zatim je sjela s njim ispred benzinske postaje, na nogostup i pravila mu društvo tijekom jela. Čitav prizor fotografirala je prolaznica Tianna Greene, a fotografije su završile na internetu.

Vezani članci Uragan Eta približava se Floridi - 9 Uragan koji je usmrtio 200 ljudi zahvatio i Floridu, najgore tek dolazi: Vlasti pozivaju građane da napuste domove Isus na klupi Pozvali policiju zbog beskućnika ispred crkve, a onda doživjeli ironičnu katarzu

"Ne znam ovu policajku, ali divim joj se danas i svaki dan. Bio je to potpuno divan čin pažnje koji njoj, čini se, dolazi prirodno. Iako sam bila blagoslovljena svjedočiti manje od dvije minute njezine pažnje, koju je davala od srca, to mi je doista uljepšalo jutro", napisla je uz objavljene fotografije Greene, a prenosi Independent.

Svi bi htjeli da ih Ljudmila privede: Cijeli svijet zapazio 'bombu od žene' u uniformi

"Ako netko poznaje ovu policajku, recite joj da je danas učinila nešto važno, ne samo u životu tog gospodina, nego i u životima svih s kojim dolazi u dodir", dodala je Greene.

Mediji su pronašli policajku, a ona je objasnila što ju je ponukalo na taj čin. "Bio je tamo posve sam, pa sam kupila hranu i vratila se kako bi je podijelila s njim. Nitko ne želi jesti sam. Izolacija je najgori dio za beskućnika. Oni su izolirani od svih, a ja mislim da je bilo kakav oblik interakcije pozitivna stvar", istaknula je narednica Hay za portal Today News.

Ne treba čuditi da su fotografije brzinom munje završile u mnogim medijima i na mnogim instancama društvenih mreža.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook