Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa gesta

POLICAJKA VELIKOG SRCA Fotografija raznježila svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajka s Floride zaradila je pohvale tisuća korisnika interneta jer je podijelila svoj obrok s beskućnikom na benzinskoj postaji.

Narednica Erica Hay sažalila se nad muškarcem kojeg je zatekla na benzinskoj postaji, shvativši da je zapravo beskućnik te je kupila dva obroka, jedan za njega i drugi za sebe. Narednica Hay zatim je sjela s njim ispred benzinske postaje, na nogostup i pravila mu društvo tijekom jela. Čitav prizor fotografirala je prolaznica Tianna Greene, a fotografije su završile na internetu.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

"Ne znam ovu policajku, ali divim joj se danas i svaki dan. Bio je to potpuno divan čin pažnje koji njoj, čini se, dolazi prirodno. Iako sam bila blagoslovljena svjedočiti manje od dvije minute njezine pažnje, koju je davala od srca, to mi je doista uljepšalo jutro", napisla je uz objavljene fotografije Greene, a prenosi Independent.

Svi bi htjeli da ih Ljudmila privede: Cijeli svijet zapazio 'bombu od žene' u uniformi

"Ako netko poznaje ovu policajku, recite joj da je danas učinila nešto važno, ne samo u životu tog gospodina, nego i u životima svih s kojim dolazi u dodir", dodala je Greene.

Mediji su pronašli policajku, a ona je objasnila što ju je ponukalo na taj čin. "Bio je tamo posve sam, pa sam kupila hranu i vratila se kako bi je podijelila s njim. Nitko ne želi jesti sam. Izolacija je najgori dio za beskućnika. Oni su izolirani od svih, a ja mislim da je bilo kakav oblik interakcije pozitivna stvar", istaknula je narednica Hay za portal Today News.

Ne treba čuditi da su fotografije brzinom munje završile u mnogim medijima i na mnogim instancama društvenih mreža.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene