Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seksi lice zakona

Svi bi htjeli da ih Ljudmila privede: Cijeli svijet zapazio 'bombu od žene' u uniformi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivna je policajka neke fotografije s Instagrama morala ukloniti jer su joj pojedinci prigovorili da ne priliče osobi koja nosi uniformu.

Ljudmila Miljevič, 27-godišnja policajka iz Kijeva, preko noći je postala internetska senzacija jer se ne viđa često tako atraktivna žena u uniformi.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Lijepa je dama već dobila neslužbenu titulu najseksi policajke Ukrajine, a otkako su prije nekoliko dana brojni navalili na njezin profil na Instagramu, neke je slike uklonila jer su joj 'čistunci' spočitnuli da su bile preslobodne za osobu koja predstavlja zakon.

Stiže 'Calimero': Severina snimila seksi fotke, uskoro premijera novog spota

Kako bilo, fotografije koje je ostavila svjedoče da je doista jako slatka, ali i da je već sedam godina ponosna majka djevojčice.

Čime joj se suprug bavi u nedavnom intervjuu nije željela otkriti, ali je priznala da su 'glasine' o njemu točne i da je riječ o vrlo bogatom čovjeku.

Prije nego vas pustimo da uživate u fotografijama, dodat ćemo još i to da je Ljudmila uspješno studirala pravo na jednom visokom privatnom kijevskom institutu, odnosno da jako voli sport i da već devet godina trenira karate

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene