Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajac ozlijeđen u eksploziji nakon summita Putin-Bush

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je policajac ozlijeđen u eksploziji koja se dogodila u ruskom crnomorskom ljetovalištu Sočiju nakon sastanka ruskog predsjednika Vladimira Putina i američkog predsjednika Georgea W. Busha, javila je u ponedjeljak novinska agencija RIA Novosti.

Policajac je provjeravao jednu torbu ostavljenu ispred kina u Sočiju u nedjelju kad se dogodila eksplozija, rekao je za agenciju jedan sigurnosni izvor.

Pročitajte i ovo Sportska dvorana na Filipinima u kojoj se dogodila eksplozija tijekom katoličke mise - 1 Na Filipinima Krvavo jutro, napali vjernike na misi: Četiri osobe su poginule u eksploziji, deseci su ranjeni Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti"

"Obje ruke su mu amputirane, a pretrpio je i unutarnje ozlijede", rekao je izvor. Zasad nisu poznate druge pojedinosti incidenta, a za eksploziju nitko nije preuzeo odgovornost.

Agencija Itar-Tass javila je da se eksplozija dogodila jučer navečer, nakon što je završio summit u Putinovoj vili u predgrađu Sočija, a Bush je već otputovao iz zemlje.

Soči se nalazi nedaleko od nemirnog područja Kavkaza, samo nekoliko sati vožnje od separatističke ruske pokrajine Čečenije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene