Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajac rekao kolegama kako bi mogao pucati na Michelle Obamu te je kolegama na mobitelu pokazao i fotografiju oružja kojim bi to učinio.


Jedan od policajaca okruga Columbia koji je bio dio motociklističke pratnje čelnika Bijele kuće smijenjen je sa svoje dužnosti zbog navodnih izjava kako bi bez ikakvih problema mogao upucati prvu damu SAD-a, Michelle Obamu, a kako bi potkrijepio svoje izjave kolegama je na svom mobitelu i pokazao fotografiju oružja kojim bi to učinio, prenosi Huffington Post.

Vezani članci Policijske lisice, ilustracija Mladić u Splitu čašom gađao policajca koji je s inspektorima obilazio ugostiteljski objekt Policajci, ilustracija Policajac u fušu odavao službene podatke i preprodavao plinske boce zabranjene u Hrvatskoj

>> Amerikanci: Da, Obama je promjenio zemlju, ali na gore

Policajac je svoj navodni plan podijelio s kolegama iz Odjela za specijalna djelovanja dok su raspravljali o prijetnjama usmjerenim protiv predsjednika Baracka Obame.

Tajna služba obaviještena je o tvrdnjama policajaca, a još uvijek nije poznato gdje se vodio razgovor između osumnjičenog policajca i njegovih kolega niti koliko je osoba sudjelovalo u razgovoru.

>> Vlasnica restorana umrla nakon Obamina posjeta

Policajca su naredniku Odjela prijavili kolege koji su sudjelovali u razgovoru, a iz unutarnje kontrole doznaje se kako postoje nelogičnosti u priči koje se moraju razriješiti. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.