Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izrazio sućut obitelji

Vlasnica restorana umrla nakon Obamina posjeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica restorana u Ohiu preminula je u petak, nekoliko sati nakon što je ugostila predsjednika SAD-a Baracka Obamu u svojem lokalu, a Obama je tim povodom izrazio sućut njezinoj obitelji, objavila je Bijela kuća.

Josephine Ann Harris (70), vlasnicu restorana ‘Ann's Place’ u gradu Akronu, snašla je vrtoglavica i prevezena je u bolnicu gdje je ustanovljena smrt od srčanog udara, piše dnevnik Akron Beacon Journal na internetskoj stranici.

Nekoliko sati ranije, Obama, koji je u petak popodne u Pennnsylvaniji završio dvodnevnu izbornu turneju autobusom, pojeo je doručak u lokalu Josephine Harris gdje se s njom i susreo.

Obamin glasnogovornik Jay Carney kazao je novinarima u zrakoplovu Air Force One na letu prema Washingtonu da je predsjednik nazvao kći pokojnice iz aviona.

‘Predsjednik je izrazio žaljenje i sućut. To je vrlo tužno. Bio je počašćen susretom tog jutra i kazao je kćeri da misli na sve članove obitelji i moli se za njih’, dodao je Carney. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija drama u restoranu Stanko naručio mineralnu, popio tekućinu koja mu je spalila jednjak: ''Meni su usta izgorjela'' Zoleka Mandela objavila obitelj Unuka Nelsona Mandele preminula od raka u dobi od 43. godine: "Nastavit će na sve inspirirati"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene