Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U beogradskom naselju Banovo Brdo prilikom eksplozije bombe postavljene pod džip 'Mercedes ML', prema policijskim saznanjima, ranjena je osoba koja je postavila bombu ispod automobila.


Oko 19 sati na Banovom Brdu u Trebevićkoj ulici čula se eksplozija. Džip, čiji je prednji dio u potpunosti uništen, prema neslužbenim informacijama, u vlasništvu je Milana Mitića iz Beograda, piše B92. Bombu pod džip najvjerojatije je postavila osoba koja je planirala njegovo ubojstvo. Neposredno prije eksplozije Mitić se dovezao na Banovo Brdo i udaljio se od automobila.

Vezani članci Provala u auto Profesionalcu treba samo nekoliko sekundi da ''provali'' u auto, pogledajte tu brzinu Jurnjava po ledu Samo u Americi: Iskoristio mećavu kako bi jurio po zaleđenoj cesti, pa se iznenadio rezultatom

Samo nekoliko minuta kasnije, pod njegov džip, koji je još uvijek bio vruć, napadač je postavio bombu ispod vozila, tako što ju je, najvjerojatnije, zalijepio na ispušni lonac. Neslužbeno se doznaje kako se postavljena bomba aktivirala toplinom. Napadač na Mitića izgleda nije znao da je vozilo neposredno prije toga bilo u pokretu i postavio je bombu koja se od topline odmah aktivirala.