Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sedmogodišnja djevojčica iz New Yorka pala je s trećeg kata zgrade, a uhvatio ju je susjed. Događaj je snimljen kamerom.


'Molim te da je uhvatim, to sam si govorio', ispričao je Steve St. Bernard koji je uhvatio djevojčicu te dodao da je njegova reakcija bila instinktivna, javlja Reuters.

Vezani članci Djevojčica na pučini Vjetar otpuhao jednogodišnju djevojčicu gotovo dva kilometra od plaže, pronašli je uplakanu na gumenom kolutu Slika nije dostupna Čudo: Djevojčica (3) preživjela pad s 8. kata!

'Podigao sam je i nosio je. Bila je pri svijesti', rekao je Steve. On je ozlijedio ruku, a djevojčica je prošla neozlijeđeno.

>> Dramatično spašavanje: Bacila se sa zgrade u plamenu

'Steve je naš junak. Već ga dugo poznajemo, a danas je zasigurno učinio našoj obitelji veliku uslugu', rekla je jedna članica obitelji djevojčice te dodala da je djevojčica autistična.

Priloženi video snimio je svjedok. Na njemu se vidi kako se djevojčica kreće na vanjskoj jedinici klima uređaja, ispred prozora svog stana na Coney Islandu, a potom pada.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.