Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Simljeno kamerom

Pogledajte kako je susjed uhvatio djevojčicu koja je pala s 3. kata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmogodišnja djevojčica iz New Yorka pala je s trećeg kata zgrade, a uhvatio ju je susjed. Događaj je snimljen kamerom.

'Molim te da je uhvatim, to sam si govorio', ispričao je Steve St. Bernard koji je uhvatio djevojčicu te dodao da je njegova reakcija bila instinktivna, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Avion Boeing Jedan u nizu Novi incident na letu: Zbog bizarnog incidenta 176 putnika vraćeno u New York Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati"

'Podigao sam je i nosio je. Bila je pri svijesti', rekao je Steve. On je ozlijedio ruku, a djevojčica je prošla neozlijeđeno.

>> Dramatično spašavanje: Bacila se sa zgrade u plamenu

'Steve je naš junak. Već ga dugo poznajemo, a danas je zasigurno učinio našoj obitelji veliku uslugu', rekla je jedna članica obitelji djevojčice te dodala da je djevojčica autistična.

Priloženi video snimio je svjedok. Na njemu se vidi kako se djevojčica kreće na vanjskoj jedinici klima uređaja, ispred prozora svog stana na Coney Islandu, a potom pada.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene