Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar poslovne zgrade

Dramatično spašavanje: Bacila se sa zgrade u plamenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule u požaru koji je buknuo u poslovnoj zgradi u Guayaquilu u Ekvadoru, a jedna je žena od stresa pobacila.

Obje žrtve požara koji se dogodio u ponedjeljak bile su žene. Jedna je preminula nakon što se bacila kroz prozor s trećeg kata dok je druga umrla od gušenja, javlja AP.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Gori zgrada u Valenciji - 4 Sablasni prizori u Španjolskoj VIDEO/FOTO Požar progutao zgradu od 14 katova: ''Vidjela sam ljude koji su spaljeni i viču upomoć s balkona''

Požar je buknuo u kontrolnoj sobi za dizala u podrumu i proširio se na gornje katove kroz električne kablove uzrokujući gusti dim. Prema zapovjedniku lokalnih vatrogasaca, panika koja je nastala u zgradi nakon požara pogoršala je situaciju.

'Ljudi su koristili stube za evakuaciju, ali umjesto da zatvaraju vrata iza sebe, ostavili su ih otvorena. Stoga se dim širio nevjerojatnom brzinom na više katove', rekao je zapovjednik.

Spašene su 24 osobe koje su radile u zgradi. Spasili su ih vatrogasci koji su se popeli na više katove zgrade pomoću ljestava, a helikopterom su spašeni oni koji su otišli na krov. Nakon spašavanja, jedna je trudnica od stresa imala spontani pobačaj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene