Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobno otvaranja Mundiala

Poginula 13-godišnja praunuka Nelsona Mandele

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
13-godišnja Zenani, praunuka Nelsona Mandele, poginula je u prometnoj nesreći, kada se s bakom vraćala s koncerta uoči Svjetskog nogometnog prvenstva.

Praunuka Nelsona Mandele, bivšeg južnoafričkog predsjednika,  poginula je u prometnoj nesreći nakon koncerta. Koncert je održan na stadionu Orlando uoči otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva. '13-godišnja Zenani Mandela poginula je kada se vraćala s koncerta u Sowetu. Nitko drugi nije ozlijeđen', rečeno je iz Zaklade Nelsona Mandele.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Koncert Hrvatska se još jednom ujedinila Koncert "Želim život" još je jednom ujedinio Hrvatsku: "To je najbitnije, da ljudi ozdrave i da dobiju novi život"

91-godišnji borac protiv aparthejda ima devet praunučadi, a Zenani je bila jedna od njih. Do nesreće je došlo samo nekoliko sati prije nego je bivši južnoafrički predsjednik trebao održati kratki govor na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva u Johannesburgu, prenosi CNN. Potvrđeno je da zbgo nesreće on neće biti nazočan na današnjoj uvodnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi.

'Zenani je putovala s Winnie Madikizela, bivšom ženom Nelsona Mandele. Vozač je uhićen, te je protiv njega pokrenuta istraga', rekao je glasnogovornik policije. 'Obitelj bi htjela malo privatnosti sada kada oplakuju ovu tragediju', stoji u priopćenju Zaklade. Zenani je napunila 13 godina 9. lipnja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene