Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najjeftinije rješenje

Operacijom smanjio želudac zbog financijske krize

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je 45-godišnji Moskovljanin pronašao je neobičan način da smanji obiteljske troškove u uvjetima svjetske financijske krize.

Kada je svijet zahvatila ekonomska kriza Valery Chervyakov odlučio se podvrgnuti kompliciranoj operaciji smanjenja želuca. Umirovljeni pukovnik težio je više od 180 kilograma, te je odlučio kako bi bilo ekonomski isplativije platiti operaciju, nego da nastavi kupovati ogromne količine hrane koje je do tada jeo.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Slika nije dostupna Približen blagdanski ugođaj Poznat je ovogodišnji božićni meni u pučkim kuhinjama: Broj potrebitih korisnika se smanjuje

Chervyakov je i prije pokušavao izgubiti težinu. Probao je različite dijete i tipove treninga, no bez rezultata. Čak i kada je uspio izgubiti 15 kg, vaga je ubrzo opet pokazivala 187 kilograma. 'Volim puno jesti. Ako sam gladan ne osjećam se dobro. Petkom obično uživam u hrani. Žena mi pripremi 50 mesnih okruglica uz koje popijem i kriglu piva te odem spavati. Tada sam najsretniji čovjek na svijetu', priča Valery.

Prošle jeseni, kada je počela financijska kriza, obiteljski budžet Chervyakovih bio je ozbiljno ugrožen. Većina novaca odlazila je na hranu. 'Shvatio sam da bih mogao ubiti dvije muhe jednim udarcem, izgubiti na težini te smanjiti troškove. I tako mi se operacija učinila kao idealno rješenje', kaže Chervyakov te dodaje: 'Iako je bila skupa, dugoročno je operacija puno isplativije rješenje od prakticiranja prehrane kakvu sam imao do sada.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene