Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava

Podrum njemačkog sveučilišta godinama skrivao stotinu leševa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sveučilište u Kölnu istražuje slučaj u kojem je u njihovom podrumu pronađeno stotinjak trupala ljudi koji su bili donori za medicinska istraživanja, ali i plastične kante na kojima piše 'nosevi' i 'novorođenčad'.

Prema prvim informacijama, uzorci plijesni iz sobe u podrumu gdje su pronađena trupla, pokazuje da su ona ondje bila vjerojatno više od 10 godina, prenosi The Telegraph.

Pročitajte i ovo KB Sveti duh Afera KB Sveti Duh Patolog Knežević: "Ne postoji moja odgovornost ni povreda radne obveze. Žrtva sam situacije" Ilustracija Strava u Austriji Monstrum zatvarao svoje šestero djece u podrum, najmlađe je beba. Djed mu je bio ozloglašeni nacist i ratni zločinac

Ovo grozno otkriće na Odjelu anatomije izašlo je na vidjelo, slučajno ili ne, mjesec dana nakon što je ravnatelj fakulteta Jurgen Koebke pronađen mrtav ispod obližnjeg mosta gdje je počinio samoubojstvo. On je navodno, piše The Telegraph, ostavio oproštajno pismo u kojem je priznao nepravilnosti i nezakonitosti na svom odjelu.

Rektor sveučilišta Axel Areimuth je rekao da je ovo otkriće svih izenandilo i šokiralo, prenosi Teh Telegraph. Istraga se nastavlja, a policija je potvrdila da u podrumu nisu pronašli tragove koji bi upućivali na neki zločin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene