Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićena i majka

Zločin koji je šokirao zemlju: Kćerkicu (3) zaključavali u podrum, ugušila se hranom, a onda ju je otac bacio u kanal

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je otac priznao zločin, policija je uhitila i majku. Istraga je pokazala da su zajedno zlostavljali dijete i zatvarali ga u podrum. Nejasno je kako susjedi u zgradi nisu primijetili agoniju djeteta u podrumu.

Policija u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji u četvrtak je uhitila 39-godišnju Maju, koju sumnjiče da je sa suprugom Saschom W. (40) danima zaključavala trogodišnju kćer u podrumu njihove stambene zgrade u Dinslakenu, gdje se djevojčica ugušila hranom koju je povratila.

Pročitajte i ovo Velika Gorica postaje ''Solarni grad'' - 6 Nove sunčane elektrane Solarni grad nadomak metropoli koji i štedi i donosi novac: "U dvije godine ušteda je 89 posto!"

Kako javlja Fenix-magazin, Sascha W. već je ranije uhićen jer je tijelo kćeri bacio u kanal Rhine-Herne blizu Oberhausena. Sam je otišao u policijsku postaju i sve priznao.

Vijest o uhićenju majke Maje W. objavio je u četvrtak glasnogovornik policije.

Pročitajte i ovo Tomo Medved Prava branitelja Medved: Povećat će se invalidnine i zaokružiti proces proširenja opsega prava za mirovine ratnih vojnih invalida Hrvatskoga vijeća obrane

"U slučaju ubijene trogodišnje djevojčice iz Dinslakena, odjel za umorstva je uhitio i 39-godišnju majku djeteta na njezinoj kućnoj adresi u četvrtak kasno poslijepodne. Policijska istraga nad ocem (40), koji je već bio osumnjičen, otkrila je konkretne dokaze da je majka djevojčice sa suprugom namjerno teško maltretirala dijete, što je na kraju dovelo do smrti", rekao je glasnogovornik policije.

Pročitajte i ovo Prodaja robe iz skladišta carine Euro po litri "Carinovača": Država prodaje više od 400 litara - rakije! "Imamo ovdje medovaču, borovnicu, nešto za vinjak..."

Bild piše kako je nedavno zatekao Maju W. ispred njezine kuće, a rekla je da nema ništa s tim odvratnim činom.

Pročitajte i ovo Splitskim dilerima istražni zatvor Neki su u bijegu Otkriveni detalji narkobiznisa u Splitu: "Dileri su imali i kodna imena - Messi, Bambi, Master Yoda..."

Policija ju je isprva samo navela kao svjedoka. Sada se dogodio obrat u monstruoznom slučaju koji izaziva jezu.

Pročitajte i ovo Smrt troje radnika u Hidroelektrani u Platu Prije četiri godine Što je sve dovelo do smrti radnika u hidroelektrani? Odvjetnik Čedo Prodanović prozvao i Barbarića

Ostaje nejasno kako susjedi u zgradi nisu primijetili agoniju djeteta u podrumu.

"U kući se obično sve čuje, posebno u podrumu. Ali ništa nismo čuli: ni vrištanje, ni plač, ni cviljenje. Baš ništa. Ne možemo to razumjeti", rekao je jedan susjed.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene