Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje 'poljskom Fritzlu'

Šest godina kćer držao zatočenu i silovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje muškarcu optuženom za šestogodišnje zatočenje i sustavno silovanje kćeri počelo je danas u poljskom gradu Bialystok. 45-godišnji muškarac uhićen je u rujnu prošle godine, nakon što se njegova 21-godišnja kćer obratila policiji za pomoć.

'Krzysztof B. nakon policijske istrage, bio je optužen za sustavno silovanje kćeri od njezine 16 godine. Među ostalim optužbama su psihičko i mentalno zlostavljanje članova obitelji tijekom sedam godina, te napad na dečka svoje druge kćerke.

Pročitajte i ovo Kuća horora u Poljskoj - 2 nisu bili obična obitelj FOTO Ovo je kuća horora u kojoj su pronađene mrtve bebe: "Čulo se vrištanje djevojaka, policiji je prijavljeno da otac spava s kćerima" Ilustracija čeka se obdukcija Stravično otkriće: U podrumu pronašli tri mrtve bebe, otac i starija kći (20) optuženi za incest, mlađa je silovana - "Obrijao joj je glavu..."

>> Poljski Fritzl: Zatočio kćer, silovao ju, rodila djecu...

'Krzysztof B. optužen je po sedam točaka. Između ostalog za ugrožavanje seksualne slobode, osobne slobode, pravnog sustava, protiv obitelji. Za jedan od zločina, suočen je s kaznom od tri do petnaest godina zatvora, tako da ga očekuje maksimalna kazna od 15 godina zatvora', rekla je sutkinja Beata Oliferuk. Kći je bio zatočio u sobi bez kvaka, ali ju je povremeno puštao van uključujući prigodom rođenja dva sina. Prvi sin rođen je u bolnici u Wroclawu, a drugi u bolnici u Siemiatycze, nakon što se obitelj tamo preselila.

Suđenje 'poljskom Fritzlu' odvija se nakon doživotne presude za zločine koje je učinio austrijski monstrum Josef Fritzl.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene