Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski razbojnik osuđen je za ubojstvo kupca u trgovini u Londonu kojeg je ubio samo jednim udarcem nakon što ga je zamijenio drugim kupcem.


Ubojstvo, koje se dogodilo prošle godine u lipnju, snimljeno je nadzornom kamerom i pokazuje Tonyja Virasamija kako je u vrijeme prijestupa pogreškom identificirao 57-godišnjeg Kevina Trippa i udario ga. Sve se dogodilo nakon svađe ubojičine djevojke, 37-godišnje Antonette Richardson i Adama Prendergasta oko toga tko je sljedeći na redu za posluživanje u supermarketu, piše Daily Mail.

Vezani članci Engleska postupno izlazi iz lockdowna - 4 Engleska postupno izlazi iz lockdowna: "Napokon smo se vratili u pubove. Unaprijed smo rezervirali stol i mislimo ovdje provesti cijeli dan" Boris Johnson cijepio se AstraZenecom 02 Boris Johnson cijepio se AstraZenecom: ''Nisam baš ništa osjetio''

Ali umjesto da ode, Richardson je nazvala svog 37-godišnjeg dečka Virasamija da dođe u supermarket i napadne Prendergasta. Virsami je ujurio, prema riječima svjedoka, bio je znojan i izgledao kao da želi tučnjavu. Vikao je na kupce tražeći da mu kažu tko je odgovoran za svađu s njegovom djevojkom. Richardson je pokazala prstom na Prendergasta, a pored njega je stajao Tripp, koji pati od kroničnog umora. ‘Ne svađaj se s mojom damom’, vikao je Virsami i udario Trippa. Prisutni u trgovini su mu rekli da je napao nevinu osobu. Tripp je ležao na podu krvareći, a Richardson je rekla svom dečku ‘Moramo pronaći pravu osobu.’ Tada je ponovo pokazala 19-godišnjeg Prendergasta u trgovini u Mertonu.

Jučer je porota osudila Richardsona za ubojstvo nakon sedmodnevnog suđenja. Virasami je priznao krivnju. ‘To je dobra odluka. Sada čekam da ih zatvore na dugo vrijeme, ali mislim da neće dobiti onoliko koliko zaslužuju’, rekla je Trippova partnerica Josephine James. Virasami i Richardson, kako se kasnije saznalo nisu dva obična kupca već lopovi koji su krali po trgovinama u cijelom Londonu,a Virsami je već osuđivan za napad i nekoliko krađa.