Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pad zrakoplova u Madridu vjerojatno je pogreška pilota koji je zaboravio uključiti jednu od osnovnih sklopki za polijetanje, Daily Mail prenosi nekoliko amričkih i španjolskih listova kojim je ovu informaciju rekao neimenovani izvor koji sudjeluje u istrazi.


Posada MD-82 zrakoplova najvjerojatnije nije uključila jednu od osnovnih sklopki za polijetanje, a sistem za alarmiranje koji je u zrakoplove ugrađen prije nekoliko desetljeća upravo zbog učestalosti te greške kod pilota, nije se aktivirao, nova je teorija objavljena u Timesu, American Wall Street Journalu I El Mundou, koja je procurila iz izvora u istrazi.

Vezani članci Snijeg u Madridu Madriđanka za DNEVNIK.hr o najvećoj oluji u posljednjih 50 godina: ''Neke trgovine su prazne. Ovo me podsjeća na početak pandemije'' Fani Stipković Naša najseksi novinarka objavila fotografiju nakon povijesne snježne mećave u Madridu, prizori su stvarno nevjerojatni!

Navodno je to informacija koju su istražitelji otkrili pomoću ‘crne kutije’. 

Samo je 18 ljudi preživjelo, a 154 poginulo u zrakoplovnu nesreću 20. kolovoza na letu iz Madrida u Las Palmas na Kanarskom otočju kada se avion srušio pri polijetanju iz za sada još ne potvrđenih razloga. U nesreći su poginuli i pilot i kopilot.