Sedam osoba, uključujući dvoje djece, poginulo je u nedjejlu u sudaru helikoptera i manjeg zrakoplova na španjolskom otoku Mallorci, objavila je regionalna vlada.

Galerija


U helikopteru je bilo petero ljudi, od kojih dvoje djece i najvjerojatnije su bili Nijemci. U lakom je avionu bilo dvoje odraslih Španjolaca. Svi ljudi u obje letjelice su mrtvi, priopćila je vlada otočja Baleara.

Vezani članci Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube) Oprez, testosteron na cesti! Manijaci na autocesti šokirali ostale sudionike prometa Nesreća, avion, Ilustracija (Foto: AFP) Avion se zabio u kuću: "Vidi se snažan plamen i gusti crni dim"

 

Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Srušio se 11 minuta nakon polijetanja: U padu helikoptera na Manhattanu najvjerojatnije poginuo pilot

Zasad nije poznat uzrok nesreće koja se dogodila u 13:35 na sjevernom dijelu otoka. "Moje misli su s obiteljima žrtava koje su izgubile živote u ovoj strašnoj besreći", napisao je na Twitteru španjolski premijer Pedro Sanchez.

Fotografije na internetskoj stranici lokalnih vatrogasaca prikazuju olupinu zrakoplova u naselju. Rep je pao na cestu, dok se na drugoj fotografiji vide zapaljeni dijelovi u vrtu.

Španjolski portal La Sexta javlja da je letjelica pala na obližnju farmu. (Hina)