Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća u zraku

Sedmero mrtvih u sudaru helikoptera i manjeg aviona na Mallorci, među njima i dvoje djece

Helikopter (Foto/Arhiva: AFP)
Helikopter (Foto/Arhiva: AFP)
Aktualno Galerija +0 Helikopter (Foto/Arhiva: AFP) Galerija 1/1 >>
Sedam osoba, uključujući dvoje djece, poginulo je u nedjejlu u sudaru helikoptera i manjeg zrakoplova na španjolskom otoku Mallorci, objavila je regionalna vlada.

U helikopteru je bilo petero ljudi, od kojih dvoje djece i najvjerojatnije su bili Nijemci. U lakom je avionu bilo dvoje odraslih Španjolaca. Svi ljudi u obje letjelice su mrtvi, priopćila je vlada otočja Baleara.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Avion izletio s piste i zabio se u automobil - 1 Hitno slijetanje VIDEO Sudarili se avion i auto: "Bilo je očito da ide prebrzo, iz guma se dimilo"

 

Pročitajte i ovo Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) ne zna se uzrok Srušio se 11 minuta nakon polijetanja: U padu helikoptera na Manhattanu najvjerojatnije poginuo pilot

Zasad nije poznat uzrok nesreće koja se dogodila u 13:35 na sjevernom dijelu otoka. "Moje misli su s obiteljima žrtava koje su izgubile živote u ovoj strašnoj besreći", napisao je na Twitteru španjolski premijer Pedro Sanchez.

Fotografije na internetskoj stranici lokalnih vatrogasaca prikazuju olupinu zrakoplova u naselju. Rep je pao na cestu, dok se na drugoj fotografiji vide zapaljeni dijelovi u vrtu.

Španjolski portal La Sexta javlja da je letjelica pala na obližnju farmu. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene