Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvještava Andrija Jarak

Obavještajni rat između Rusije i Ukrajine: Pojavile su se dvije nove audio snimke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom tragedije zrakoplova malezijske aviokompanije iz Kijeva za Dnevnik Nove TV izvještava Andrija Jarak.

Stručnjaci koji su u subotu stigli u Ukrajinu pokušat će ono što nikome nije uspjelo - doći na mjesto nesreće. Doduše, tri djelatnika humanitarne organizacije bili su tamo desetak minuta, separatisti su ih pustili u jedan ograđeni strogo kontrolirani prostor, međutim, kad su zatražili da obiđu cijelo mjesto nesreće, jednostavno su ih potjerali i to uz salvu uvreda.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni"

Malezijski ministar prometa je stigao je u Kijev zajedno s deset stručnjaka. I oni su pokušali doći do mjesta nesreće, no bez uspjeha.

Prije nekog vremena pojavila se i informacija da je na mjestu nesreće uočeno pet velikih vojnih kamiona kojima pobunjenici odvoze preostale dijelove srušenog zrakoplova i to uz sela uz granicu s Rusijom.

Ukrajina tvrdi: Imamo dokaze da su projektil ispalili Rusi!

Ukrajinske vlasti tvrde da su više od 65 tijela separatisti odnijeli u Donjeck kako bi prikrili dokaze. Odvija se pravi obavještajni rat između dvije države, a pojavile su se i neke nove dvije audio snimke te trenutno traje rasprava o čijem se glasu na njima radi.

Rušenje zrakoplova dodatno je motiviralo ukrajinski narod, a posebno ukrajinske medije. Sve vodeće televizije umjesto svog loga na ekranu imaju ukrajinsku zastavu ispod koje piše 'Jedna strana, jedna zemlja, jedna Ukrajina'. Cijeli dan se emitiraju izvanredne vijesti, a u kratkim stankama animirani filmovi i prigodni video spotovi u kojima se do krajnjih granice izruguju Vladimiru Putinu kojeg drže odgovornim za ovu ukrajinsku krizu.

U nedjelju bi se ovdje netko napokon trebao probiti do mjesta pada zrakoplova i samim time i znati prve konkretne informacije o uzrocima nesreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene