Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos na Filipinima

SNIMKA IZ SVEMIRA: Najsnažniji tajfun u 2013. udario u kopno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najsnažnijih tajfuna, koji je ikada udario na kopno na Filipinima je ostavio brojne ljudske žrtve i velike štete dok se nastavlja kretati preko mora prema Vijetnamu.

Najmanje 100 ljudi poginulo je samo u jednom gradu u prolasku razornog tajfuna Haiyan u Filipinima. Službenici javljaju kako na ulicama teško pogođenog grada Taclobana tijela mrtvih leže na ulicama. Oluja je trgala zgrade i pokretala klizišta u središnjim Filipinima.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Slika nije dostupna Iz druge perspektive VIDEO snimljen iz svemira - Sijevanje munja i snaga vjetra koja izaziva strah

>> Monstruozni supertajfun hara Filipinima, udari vjetra dosežu 380 km/h!

Spasilačke službe trude se doprijeti do pogođenih, a pomoć otežano stiže jer su oštećeni aerodromi te jedino vojni letovi prometuju. Vlasti kažu kako je veći broj žrtava spasila evakuacija najugroženijih, a na najugroženijem području živi 12 milijuna Filipinaca.

Tajfun se sad kreće prema Vijetnamu gdje gdje je već evakuirano više od 100 tisuća ljudi. Na kopno bi trebao udariti sutra. (Media servis)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene