Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U zračnoj luci

Orkestar uhićen zbog trgovine drogom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset i dva člana orkestra iz Surinama, osumnjičena za transport teških droga, uhićena su u zračnoj luci Amsterdam-Schiphol jučer po dolasku njihovog leta iz te zemlje, javila je policija, prenosi AFP.

'Tijekom kontrole leta iz Surinama dvadeset i dvije osobe su uhićene', rekao je glasnogovornik policije zračne luke. Uhićeni su osumnjičeni za trgovinu teškim drogama, posebice kokaina, precizirao je. Istragom će se sljedećih dana otkriti jesu li uhićeni progutali zamotuljke kokaina i koliko.

Pročitajte i ovo Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora" Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

Nizozemski mediji navode da se radi o orkestru Naks Kaseko Loco koji je naredne tjedne trebao provesti na turneji po Nizozemskoj. Do uhićenja je došlo nakon 100 postotnih kontrola koje nizozemske vlasti vrše na letovima iz Nizozemskih Antila i Surinama. Smatra se da su te bivše kolonije ulazna vrata prema Europi za velike količine teških droga proizvedenih u Latinskoj Americi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene