Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukradeno računalo

Opljačkan stan glavnog tužitelja BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek neidentificirani provalnici protekle su noći opljačkali stan glavnog tužitelja Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Milorada Barašina, potvrđeno je iz sjedišta bosanskohercegovačkog državnog tužiteljstva u Sarajevu.

'Nepoznati počinitelji za kojima policijska tijela trenutno tragaju tijekom noći nasilno su provalili u stan koji koristi glavni tužitelj Tužiteljstva BiH, gospodin Milorad Barašin', priopćeno je iz Tužiteljstva BiH. Policija i istražitelji obavljaju očevid te utvrđuju što je sve odneseno prilikom provalne krađe, stoji u priopćenju no također se ističe kako je nedvojbeno da je ukradeno prijenosno računalo kojega koristi glavni tužitelj. Tužiteljstvo BiH cijeni kako ova pljačka može predstavljati izravni napad na tužitelja Barašina kao glavnog tužitelja te očekuje da istraga što prije utvrdi što se točno zbilo.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

'Tužiteljstvo BiH zabrinuto je zbog navedenog događaja, kao i svih drugih oblika napada na nositelje pravosudnih funkcija i neovisno pravosuđe u Bosni i Hercegovini', stoji u priopćenju. Glavni tužitelj Barašin trenutačno se nalazi na konferenciji o nasljeđu Haaškog tribunala koja se održava u Den Haagu. Tužiteljstvo BiH ima zadaću istraživati najteže oblike kaznenih djela uključujući ratne zločine te organizirani kriminal i korupciju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene