Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta 20.000 eura

Lopovi ukrali doslovno sve iz pekarnice, čak i zidove! Ostavili samo WC školjku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nenad Savić iz Beograda ostao je šokiran kada je u nedjelju ujutro otišao do svoje pekarnice - nepoznati lopovi su mu odnijeli sve osim wc školjke.

'Kad sam došao oko 12 sati do lokala, zamalo sam se šlagirao. Cijela trgovina mi je nestala, pomislio sam da je riječ o skrivenoj kameri i da se netko šali sa mnom. Nažalost, ovo nije šala, već realnost. Sramota i bezobrazluk! Najgore je što nitko ništa nije ni čuo ni vidio, a lokal mi je u samom centru Beograda', požalio se Nenad Savić, vlasnik pekarnica'Somunče'.

Naime, Saviću su nepoznati lopovi u noći sa subote na nedjelju opljačkali pekarnicu i odnijeli su doslovno sve, osim wc školjke. Čak su i brusilicom isjekli vrata i prozore. Da bi stvar bila gora, gospodin Savić je prostor iznajmio i pripremao se za otvorenje koje je trebalo biti u utorak.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Eksplodirala mu WC školjka i teško ga ozlijedila

'Bio sam tu u subotu do 21 sat i s prijateljima sam sve pripremao za početak rada. Sada nemam ništa, sve su ispraznili. Odnijeli su doslovno sve – od namještaja do šalica za kavu. Jedino su mi ostavili WC školjku. Šteta je ogromna, između 15.000 i 20.000 eura', kazao je Savić za Kurir.

Kad je vidio što se dogodilo, odmah je nazvao vlasnicu lokala. 'Branka, odnijeli su mi cijelu radnju'. U prvi mah je mislila da su provalili. Nije mi jasno kako je netko mogao brusilicom sjeći i ukrcavati u kamion, a da nitko ništa nije primijetio', pita se Savić.

Vlasnica lokala je bila u šoku, ali je novinarima kazala da pretpostavlja tko stoji iza svega, no nije htjela otkriti njegovo ime. 'Neka policija radi svoj posao', kazala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene