Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan muškarac iz New Yorka ozbiljno je ozlijeđen nakon što mu je, vjerovali ili ne, ekspoldirala WC školjka.


Michel Pierre vjerojatno ni u najluđim snovima nije mogao zamisliti da će mu jednog dana eksplodirati WC školjka i ozbiljno ga ozlijediti. Naime, nakon što je pustio vodu, wc školjka je jednostavno eksplodirala, a 58 – godišnji Pierre završio u nesvijesti, piše Sky News .

>>
Bizaran strah: Ne može sama ići na wc!

Krhotine porculana, koje su u trenutku eksplozije poletjele prema nesretniku, ozlijedile su mu lice, ruke i noge, zbog čega su ga liječnici morali šivati. 'Zaradio' je čak 30 šavova. 'Očito postoji ozbiljan problem u zgradi jer nije normalno da, kada pustite vodu, WC školjka eksplodira', kazao je Pierreov odvjetnik Sanford Rubenstein.

Naime, osim Pierreu, u zgradi su toga dana eksplodirale još tri WC školjke. Voda je cijeloj zgradi bila isključena, a kada su je ponovno uključili i kada su stanari povukli prekidač za puštanje vode, školjke su eksplodirale.

Nakon svega, Pierre se prilikom puštanja vode nakon obavljene nužde skriva iza vrata zbog straha da mu se ponovno ne dogodi ista stvar. Od upravitelja zgrade je tražio naknadu.

Vezani članci Cijepljenje (Foto:Dino Stanin/PIXSELL) New York još prošle godine uveo drakonske kazne za one koji cijepe preko reda - milijun dolara i gubitak licence Užasni toaleti - 25 Toaleti užasa: Pokušaji uređenja završili fijaskom, na kraju su ih samo uneredili

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook