Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa zbog jednog TV aparata

Obitelj ga prebila na smrt jer je htio gledati utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretni Južnoafrikanac postao je prva domaća ljudska žrtva Svjetskog prvenstva jer su ga nasmrt izudarali članovi njegove obitelji kada je pokušao promijeniti program na TV-u i pogledati utakmicu Njemačka - Australija.

David Makoea (61) je napravio tragičnu pogrešku jer članovi njegove obitelji, supruga, kćerka i sin, nisu dijelili njegovu ljubav prema nogometu. Obitelj je gledala vjerski program, a pokušaj nesretnika da prebaci kanal na nogomet rezultirao je svađom i tučnjavom koja je na koncu završila smrću.

Pročitajte i ovo Izraelski pravni zastupnici - Tal Becker (L), Malcolm Shaw (C) i Gilad Noam (D) Teške optužbe Izrael pred sudom: ''Naše pravo ne može nam biti oduzeto. Vašu dvoličnost zapamtit će nebesa'' Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena

>> VIDEO: Vuvuzela je još gora kod princa

Policija je uhitila 68-godišnju suprugu, 36-godšnjeg sina i 23-godišnju kćerku, koja je i puštena uz jamčevinu s obzirom da je najmanje sudjelovala u tragičnom obračunu, čiji je uzrok posjedovanje samo jednog TV-prijemnika u kućanstvu u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva. (Hina)

>> VIDEO: Španjolci za poraz okrivili Casillasovu djevojku!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene