Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I on je probao

VIDEO: Vuvuzela je još gora kod princa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski princ William testirao je svoje muzičke sposobnosti zapuhavši u famoznu vuvuzelu, koja je već sad zauvijek obilježila svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

Drugi po redu nasljednik britanskog prijestolja prisustvovao je i sudjelovao na projektu očuvanja divljeg života u Botswani. Iako nevoljko, 27-godišnji princ William, na nagovor djece s kojom je igrao nogomet, okušao se u puhanju u vuvuzelu, a ovaj je izdašno potegnuo i napravio zvuk gori i od onog vuvuzela na stadionu, da bi ju vratio i rekao: 'Vidite? Ipak ne znam svirati'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na pomolu međunarodni skandal? Daily Mail: Saudijski princ Salman drži 17 zatočenih zapadnjačkih biznismena, neki navodno i mučeni Princ Abdul Mateen (Foto: Instagram) "Težak" 20 milijardi dolara Ludo raskošan život superbogatog princa: Vozi avione, pozira s oružjem, a sebe zove "ocem tigrova"

Vuvuzela, inače tradicionalan afrički instrument, jedna je od gorućih tema ovih dana, kada se priča o svjetskom nogometnom prvenstvu. iako se igrači i gledatelji iza malih ekrana bune kako su prebučne i da je na terenu igračima nemoguće međusobno komunicirati zbog njih, pozivi da ih se zabrani na stadionima svjetskog prvenstva nisu naišli na odobravanje kod čelnika FIFA-e Seppa Blattera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene